Veelgestelde vragen

Voert Artsen voor Kinderen ook buiten Nederland projecten uit?

Nee. Projecten zoals Fitkids of Geld&ik worden alleen in Nederland uitgevoerd. Wel strekt het bereik van de Cyberpoli, een internetproject, zich uit tot Nederlandstalige gebieden als Vlaanderen, de Antillen en Suriname.

Financiert Artsen voor Kinderen ook projecten van derden?

Nee, we financieren geen projecten van derden, omdat we voor de uitvoering van onze eigen projecten zelf afhankelijk zijn van donaties en sponsors.

Draagt Artsen voor Kinderen ook financieel bij in de feitelijke behandeling van een ziek kind in Nederland of in andere landen in de wereld.

Nee, helaas is Artsen voor Kinderen niet in staat een financiële bijdrage te leveren voor de behandeling van een ziek kind. We zijn namelijk voor de uitvoering van onze projecten zelf afhankelijk van donaties en sponsors

Kan ik een fondsenwervingsactie opzetten voor Artsen voor Kinderen?

Daar staan we zeker open voor. Neem contact met ons op en dan bespreken we samen hoe we zo’n actie zouden kunnen opzetten en uitwerken.

Ik heb zelf een goed idee om kinderen en jongeren met een chronische ziekte te helpen. Kan ik aankloppen bij Artsen voor Kinderen?

Ja, we staan open voor ideeën of voorstellen om de zorg voor kinderen en jongeren met een chronische ziekte beter te maken. We kunnen dan samen bekijken of en hoe we het idee kunnen uitwerken tot een concept of project.