Nieuws

Nieuwe Cyberpoli Trombose

08/04/2020

Er is weer een nieuwe cyberpoli gelanceerd: Trombose. Lees de interviews, de uitgebreide medische informatie of stel een vraag aan één van de deskundigen op de nieuwe cyberpoli over Trombose.

Lees verder


Het coronavirus

23/03/2020

Zo nu en dan zullen we belangrijke boodschappen van ziekenhuizen en medische specialisten over het Corona virus en de gevolgen ervan plaatsen op onze sites ter informatie.

Lees verder


Vacature kinderarts/arts bij Artsen voor Kinderen

25/02/2020

Stichting Artsen voor Kinderen werkt aan een betere kwaliteit van leven voor kinderen en jongeren met een chronische ziekte of beperking. We bedenken en voeren praktische, innovatieve projecten uit, afgestemd op de wensen en behoeften van de kinderen. Een van haar projecten is de Cyberpoli. De Cyberpoli (www.cyberpoli.nl) is een interactieve internetpolikliniek en ontmoetingsplaats voor kinderen, jongeren en jongvolwassenen met een chronische aandoening of beperking. Waar ze relevante informatie over hun aandoening kunnen halen, in contact kunnen komen met lotgenoten en vragen kunnen stellen aan een professioneel team van behandelaars en ervaringsdeskundigen.

Lees verder


Fitness-en oefenprogramma Fitkids

14/11/2019

Promotie Elles Kotte, bewegingswetenschapper. Vandaag ,14 november 2019, promoveert Elles Kotte, bewegingswetenschapper bij Stichting Artsen voor Kinderen en Stichting Fitkids, op ons project Fitkids, met de titel ‘Creëren van mogelijkheden voor kinderen en adolescenten met een chronische ziekte of beperking’.

Lees verder


Nieuwe Cyberpoli Hersentumoren gelanceerd

11/11/2019

Er is weer een nieuwe cyberpoli gelanceerd: Hersentumoren. Lees de interviews, de uitgebreide medische informatie of stel een vraag aan één van de deskundigen op de nieuwe cyberpoli over Hersentumoren.

Lees verder


Cyberpoli goede doel van Gijs van Lennep Legend Rally 2018

28/08/2018

Zondag 26 augustus werd de 8e editie van de Gijs van Lennep Legend 2018 gereden, met als doel geld op te halen voor het goede doel.

Lees verder


Kees Gerritsen geridderd

27/04/2018

Dit jaar is Kees Gerritsen, de secretaris van het bestuur van stichting Artsen voor Kinderen, op het Stadhuis te Bilthoven geridderd als blijk van waardering voor zijn werk voor Artsen voor Kinderen.

Lees verder


Testers gevraagd!

28/08/2017

Ben je ouder dan 13 en jonger dan 21 en heb je een chronische ziekte, let dan op!

Lees verder


Sponsor Sophie naar Santiago

27/03/2017

Sophie Gulickx gaat voor Stichting Fitkids een grote uitdaging aan. Vanaf 1 mei zal zij een tocht van 860 kilometer te voet gaan afleggen naar Santiago de Compostella.

Lees verder


Interview met Peter van Rijen (60), neurochirurg, en Janine Ophorst (40), verpleegkundig specialist epilepsiechirurgie.

20/03/2017

"Epilepsiechirurgie is vaak heel effectief, het loont patiënten hier goed over voor te lichten."

Lees verder