De Cyberpoli is vernieuwd!

De Cyberpoli heeft een grote verandering ondergaan! Natuurlijk biedt de website je nog steeds alle mogelijkheden die je gewend was, maar vanaf nu staat alle informatie over jouw aandoening veel overzichtelijker op de site en meer! Animaties, interviews, thema's en medische informatie zijn duidelijker weergegeven in een rustige omgeving, waardoor het gemakkelijker is om de informatie die je zoekt te lezen en te bekijken. Op iedere poli kun je informatie vinden over een of meerdere aandoeningen. Zo kun je bij jeugdreuma bijvoorbeeld ook lezen over andere auto-immuunziekten zoals de ziekte van Kawasaki of sclerodermie.

Onder Hoe werkt je lichaam? kun je bijvoorbeeld zien hoe alle systemen in je lichaam werken en met elkaar verbonden zijn. We hebben ook voor het gemak alle aandoeningen die op de Cyberpoli staan in een apart A-Z onderwerpenmenu ondergebracht. Zo kom je sneller op de onderwerpen uit die je zoekt. Bij de video's en animaties kun je snel zoeken naar je gewenste filmpje en kun je weer heel veel interviews lezen van deskundigen en van kinderen en jongeren en hun ouders. Ook kun je nog steeds vrienden zoeken, privéberichten sturen en berichten posten en lezen op het forum. Uiteraard zijn alle deskundigen nog steeds te vinden op de Cyberpoli en zijn ze er voor jou om al je vragen over je aandoening en behandeling te beantwoorden!

Dus ga naar de Cyberpoli en ontdek alle nieuwe mogelijkheden!
Een belangrijke verandering is ook dat de Cyberpoli veel beter zichtbaar en gebruiksvriendelijker is geworden op je tablet, iPhone of Android. De Cyberpoli app is nu overbodig geworden en wordt niet meer door ons ondersteund. Je kunt de Cyberpoli natuurlijk ook met een snelkoppeling op je beginscherm zetten.

Check it out! De vernieuwde Cyberpoli is nu online!