Nieuws

Nieuwe poli Hoofdpijn

07/04/2023

Nieuwe poli Hoofdpijn! Waar je hoofdpijn vandaan komt, is niet altijd makkelijk te verklaren. Je hersens zelf zijn vreemd genoeg gevoelloos. Verschillende problemen kunnen de hoofdpijn veroorzaken.

Lees verder


Tunturi per 1 januari 2022 trotse partner van Stichting Fitkids

01/02/2022

Iedereen heeft evenveel recht op het kunnen beoefenen van sport. Ook als je een beperking hebt of anderszins 'buiten de boot' valt.Tunturi gelooft net als Stichting Fitkids dat sport en bewegen een wezenlijke bijdrage levert aan een ieders welzijn. Daarom is Tunturi per 1 januari 2022 trotse partner van Fitkids. Met deze samenwerking gaan zij Fitkids ondersteunen.

Lees verder


Lex Winkler bij Koffietijd

31/01/2022

Donderdag 27 januari zat Lex Winkler, directeur van Artsen voor Kinderen op de bank aan de koffie en vertelde in het programma 'Koffietijd' over de Cyberpoli.

Lees verder


Artsen voor Kinderen bij Koffietijd op 27 januari

26/01/2022

Donderdag 27 januari zal Lex Winkler, directeur van Artsen voor Kinderen aanschuiven aan de koffietafel en vertellen over de Cyberpoli. Tussen 10u en 11.10u is Lex te zien bij het ochtendprogramma 'Koffietijd' met Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau op RTL4. Allemaal kijken dus!

Lees verder


Nieuwe poli huilbaby's

23/12/2021

Nieuwe poli! Huilbaby's. Als een baby onder de vijf maanden heel vaak of lang achterelkaar huilt zonder een duidelijke oorzaak, noemen we dit overmatig huilen.

Lees verder


Nieuwe poli vroeggeboorte

17/11/2021

Een zwangerschap die tussen de 37 en 42 weken duurt, noemen we een voldragen zwangerschap. Als een zwangerschap minder dan 37 weken duurt, spreken we van een vroeggeboorte of prematuriteit.

Lees verder


Geweldig nieuws!

30/03/2021

Dankzij de deelnemers van de VriendenLoterij heeft Stichting Artsen voor Kinderen een fantastische bijdrage gehad waarmee wij de Cyberpoli de komende drie jaar kunnen opschalen.

Lees verder


Cyberpoli psychose en Cyberpoli buitengewone ervaringen

01/02/2021

Twee nieuwe poli's op de Cyberpoli.

Lees verder


De Cyberpoli is vernieuwd!

14/12/2020

De Cyberpoli heeft een grote verandering ondergaan! Natuurlijk biedt de website je nog steeds alle mogelijkheden die je gewend was, maar vanaf nu staat alle informatie over jouw aandoening veel overzichtelijker op de site en meer! Animaties, interviews, thema's en medische informatie zijn duidelijker weergegeven in een rustige omgeving, waardoor het gemakkelijker is om de informatie die je zoekt te lezen en te bekijken. Op iedere poli kun je informatie vinden over een of meerdere aandoeningen. Zo kun je bij jeugdreuma bijvoorbeeld ook lezen over andere auto-immuunziekten zoals de ziekte van Kawasaki of sclerodermie.

Lees verder


Kinderarts Albertine Donker promoveert!

21/10/2020

Kinderarts Albertine Donker promoveerde op 8 september jl aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Een hele knappe prestatie!

Lees verder