Webshop

                  

 

DVD - Huilbaby? Rust en regelmaat!

Deze DVD is geproduceerd door Artsen voor Kinderen. Met instructieve beelden en animaties ondersteunt de DVD de nieuwe aanpak van overmatig huilende baby's. Deze Rust en Regelmaat aanpak - al dan niet aangevuld met inbakeren - vermindert het overmatig huilen bij baby's binnen een week met meer dan 40%.

Prijs: €8
Bestellen

Boek - Downsyndroom

Dit boek is een medische gids voor ouders, verzorgers en iedereen die te maken krijgt met een kind met Downsyndroom. Een handig naslagwerk waarin de meest voorkomende medische problemen bij kinderen met Downsyndroom, uitgaande van de nieuwste multidisciplinaire richtlijn, overzichtelijk op een rij zijn gezet. Vanaf de eerste levensmaand tot en met de tienerjaren.

Prijs: €17.50
Bestellen

DVD - Liefde op het tweede gezicht

Kersverse of aanstaande ouders met een kindje met Down, weten vaak niet wat hun te wachten staat. Er is wel voldoende materiaal beschikbaar over feiten en cijfers, maar die informatie is vooral technisch. Wat ontbreekt, is een realistisch beeld van hoe het dagelijkse leven er met een kind met Down uitziet.

Prijs: €19
Bestellen

Boek - Downsyndroom, heb ik dat?

Het boek 'Downsyndroom, Heb ik dat?' geeft een realistisch beeld van hoe het leven met een kind met Downsyndroom eruit kan zien.

Prijs: €25
Bestellen

CDROM - Astma

Deze zeer rijk geïllustreerde cd-rom zet het leven met astma van het gezin in perspectief. Door ingesproken animaties worden zowel de oorzaak als behandeling van astma inzichtelijk gemaakt. Getuigenissen van ervaringsdeskundigen, educatieve games en filmpjes ondersteunen dit nog eens extra.

Prijs: €6.50
Bestellen

CDROM - Hartenkinderen

Een zeer complete en fraaie cdrom voor kinderen en jongeren met een aangeboren hartafwijking (AHA) en iedereen om hen heen met o.a. ingesproken animaties. Brengt realistisch en instructief in beeld hoe het leven van een kind met AHA eruitziet .

Prijs: €9
Bestellen

CDROM - Diabetes

Op deze cd-rom wordt een beeld geschetst van hoe het dagelijkse leven van een jongere met diabetes eruit kan zien en hoe ieder kind zijn eigen weg vindt.

Prijs: €8
Bestellen

Boek - Superhelden met astma

Het boek “Superhelden met astma” is geschreven voor kinderen (en hun ouders) om te leren over astma. In dit boek maakt een superheld spannende avonturen mee, waarin op een leuke manier meer over de ziekte wordt verteld. Door dit boek te lezen kunnen kinderen met astma en hun familie en vrienden uitzoeken wat het hebben van astma precies inhoudt.

Prijs: €17.50
Bestellen

Folder - Help ik heb astma!

De folder “Help ik heb astma!” is geschreven voor kinderen (en hun ouders) om te leren over astma. In de folder neemt een superheld je aan de hand om je meer te vertellen over astma. De folder biedt informatie over de longen van een kind met astma, een astma-aanval, prikkels, behandelingen en extra tips.

Prijs: €2
Bestellen